Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Smält 1/2 dl socker med 1 msk vatten i en kastrull tills det blir gyllenbrunt och karamelliserat.
Häll över 1 dl rostade hasselnötter på ett bakplåtspapper. Låt svalna och hacka sedan grovt.
Blanda 3 msk vatten med 3 msk strösocker, 2 msk pressad lime och 1/2 tsk riven färsk ingefära.
Skala 2 blodgrapefrukt med kniv och skär sedan ut hinnfria grapefruktfiléer. Skala och skiva 2 kiwi.
Blanda grape och kiwi med ingefärsmarinaden. Toppa frukten med hackade nötter.
Recept från Mitt kök