Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 13g
Protein: 37g
Kolhydrater: 53g
Riset har kokats i kokosmjölk och lite vatten. Det ska var krämigt, så koka det inte för länge.
Skär kycklingfilén i tunna skivor. Ansa broccolin och dela i buketter. Skiva stjälken.
Stek kycklingskivorna i 1 msk rapsolja ca 5 min runt om. Krydda med 1 tsk salt, 2 msk ingefära och chili.
Ta upp kycklingen och stek broccolin ca 3 min. Blanda ner kycklingen och tillsätt vitlöken. Blanda ner sojan.
Koka riset i kokosmjölk och vatten ca 15 min. Servera ingefärskycklingen med kokosris och lite extra soja.