Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ingefärs- och honungsstekt brysselkål

Ingefärs- och honungsstekt brysselkål får sötma från honung och härligt sting av ingefära.

Ingefärs- och honungsstekt brysselkål
Ingefärs- och honungsstekt brysselkål
Ingefärs- och honungsstekt brysselkål
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 500 gbrysselkål
  • 2 msksmör
  • 2 mskhonung- flytande
  • 1 mskingefära- finriven
  • 1 tskflingsalt

Gör så här

  1. Ansa brysselkålen. Stek den i smör ca 4 min.

  2. Tillsätt honung och ingefära, stek vidare tills kålen är lätt karamelliserad och nästan mjuk, ca 4 min.

  3. Krydda med flingsalt. Servera direkt.

Vad tyckte du om receptet?