Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Indiska ägg, mango chutney och yoghurt

Indiska ägg, mango chutney och yoghurt
Indiska ägg, mango chutney och yoghurt
Indiska ägg, mango chutney och yoghurt
Annika Broman

Ingredienser

  • 4 stägg- nykokta, ca 5 min, gulan ska vara lite krämig
  • 23 tskmango chutney
  • 34 tskmatyoghurt- alt grekisk/turkisk/meze
  • 4 stkorianderblad- färska

Gör så här

  1. Slå av toppen på äggen med en vass kniv.

  2. Lägg försiktigt lite mango chutney på krämiga gulan och rör med en tandpetare så det blandar sig något.

  3. Klicka på lite yoghurt och dekorera med korianderblad.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök