Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En vegetarisk favorit! Knapriga papadums smakar gott till.
Skala och hacka vitlök, gul lök och ingefära. Skala och skär potatis och morötter i bitar respektive skivor. Dela blomkålshuvudet i buketter.
Fräs vitlök, lök och ingefära i en gryta med smör och olja i cirka 3 minuter. Tillsatt curry och gurkmeja och rör om. Vänd ner potatis, morötter och blomkålsbuketter. Späd med kokosmjölk och smula ner grönsaksbuljongtärningen. Låt grytan koka i cirka 15 minuter på svag värme.
Skölj kikärterna i kallt vatten och tillsätt dem i grytan. Smaka av med salt och peppar.
Garnera grytan med mandelspån och koriander. Fritera papadums enligt anvisningar på förpackningen och servera till grytan.
Recept från Mitt kök