Gillar du det här receptet? Missa då inte våra nyhetsbrev som ger matinspiration för hela veckan. Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka!



Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Indisk fisksoppa är lättlagat, perfekt att göra till många - och snällt för plånboken! Fisk och curry är en god kombo, och dill och vinäger ger soppan fräsch friskhet. Att blanda dill med spenat är vanligt i Indien.
Skala morötterna, skär morötter, fänkål, purjolök och potatis i bitar. Fräs dem i smör och pressa i vitlöken. Strö över curry och gurkmeja.
Häll på vatten och vinäger. Tillsätt buljongtärningarna. Sjud ca 10 min under lock. Rör ner grädden.
Skär fisken i bitar. Lägg i fisk och sojabönor. Sjud ca 3 min, vänd ner spenat, räkor och dill. Servera med varma naanbröd. Toppa med matyoghurt och dill.
Gillar du det här receptet? Missa då inte våra nyhetsbrev som ger matinspiration för hela veckan. Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka!