Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på indisk currygryta med kyckling. En retroklassiker som älskas av både vuxna och barn.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skala och hacka löken.
Skär varje lårfilé i 4–6 bitar. Bryn köttet i 1 msk smör i en het stekpanna. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar.
Tillsätt löken och låt den fräsa med i ca 1 min. Strö över curry och fräs i ca 30 sek. Häll på grädde och 2 1/2 dl vatten. Smula i buljongtärningen. Låt småkoka i ca 5 min.
Skala och skiva bananen och lägg på ett fat. Häll jordnötter och kokos i skålar.
Servera grytan med ris och tillbehör.
Läs också: