Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En härligt inbakad våffla med skinka och parmesan. Passar både som middag eller förrätt.
Smält smöret och låt svalna.
Separera äggvitorna och äggulorna.
Blanda vetemjöl och vatten.
Tillsätt äggulor, bakpulver, smält smör och salt, vispa igen.
Låt smeten vila i cirka 20-30 minuter.
Riv osten och hacka skinkan.
Vispa äggvitorna till ett hårt vitt skum. Vänd ner i smeten.
Grädda genom att hälla hälften av portionen smet i den undre delen av järnet.
Strö över riven ost och parmaskinka. Häll på resten av smeten, stäng järnet och grädda.
Recept från Mitt kök