Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En festligare förrätt än denna får en leta efter! Krämig hummerröra och löjrom tillsammans med smörstekt bröd är ljuvligt gott.
Klyv hummern. Knäck klorna. Skär hummerköttet i små bitar, till cirka 2 dl kött. Spara klorna till garnering.
Blanda hummer, majonnäs, crème fraiche, pepparrot, lök, dill och peppar. Smaka av med salt.
Kantskär brödet och dela på diagonalen. Stek i smör.
Vid servering: Lägg upp hummerröran och löjrom på en tallrik. Strö över en lite hackad rödlök. Lägg på brödet, en citronklyfta och dill.
Recept från Mitt kök