Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Hummer i mangosalsa


Hummer på nyårsafton är för många ett måste. Servera i snapsglas!

Hummer i mangosalsa

Hummer i mangosalsa

Hummer i mangosalsa

Ove Lindfors

Ingredienser

  • 2humrar- à 350 g
  • 1mango
  • 3 mskchilisås
  • 2 mskpepparrot- färskriven
  • 1citron- rivet skal
  • 2 mskdill- hackad
  • 2 mskgräslök- hackad
  • 1 tskkonjak
  • 2 krmtabasco
  • flingsalt

Gör så här

  1. Klyv humrarna och knäck klorna. Skär hummerköttet i bitar. Skala mangon och skär köttet i tärningar.

  2. Blanda chilisås, pepparrot, citronskal, örter, konjak och tabasco. Smaka av med salt. Vänd ner ­hummer och mango.

  3. Lägg upp i glas. Strö över gräslök.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök