Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Läcker och mättande rätt - perfekt som lunch. Om du vill kan du rosta pinjenötterna i en torr stekpanna innan du strör dem över grytan.
Sätt ugnen på 200 grader.
Tvätta betorna ordentligt och skär av ändarna eller skala dem med en potatisskalare. Skär betorna i centimeterstora tärningar. Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper, ringla över olivolja och lägg på oregano och sätt in i ugnen i cirka 15-20 minuter. Vänd på alla bitar efter halva tiden. Ta ut plåten och strö över lite flingsalt.
Skala och strimla rödlöken fint. Lägg upp betorna i en skål, varva med lite chèvre, rödlök och rucola. Servera resten av chèvreosten i en skål bredvid. Strö över pinjenötterna. Blanda honung, vatten och ingefära och ringla över.
Recept från Mitt kök