Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på höstsallad med senapsfrövinägrett. En färgsprakande sallad är en bra inledning på middagen. Krutongerna görs av färdig pizzadeg.
Dressing: Rosta senapsfröna ca 1 minut i het panna tills de börjar poppa. Häll i skål och vispa i senap, vinäger, honung, olja, salt och peppar.
Skär resterna av pizzadegen i tärningar. Hetta upp olja i en panna och stek degbitarna tills de fått fin färg. Lägg på hushållspapper och strö över flingsalt.
Skiva sharonfrukterna. Gröp ur och skiva avokadon. Bryt salladen i bitar.
Blanda sallad, spenatblad, sharon, avokado och tranbär i en skål. Vänd ihop med vinägretten och lägg upp på fat. Strö över krutonger och nötter, servera genast.