Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Baka kakor med söt honung och knapriga nötter. Lägg på en bit valnöt på varje kaka innan den gräddas i ugnen.
Arbeta ihop smör, honung, potatismjöl och psylliumfrömjöl i en matberedare. Hacka hälften av valnötterna och blanda ner i degen. Platta ut degen, lägg den i en plastpåse och låt vila i kylen i minst 30 minuter.
Sätt ugnen på 175 grader.
Forma degen till en rulle, cirka 4–5 centimeter i diameter. Skär upp den 1 ½ centimeter tjocka skivor, lättast att såga försiktigt med en tandad kniv. Lägg degen med snittytan uppåt. Tryck i en bit valnöt i varje.
Grädda kakorna i mitten av ugnen i cirka 12 minuter.
Recept från Mitt kök