Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Honey glaze

Pensla på en god glaze på kött, fågel och grönsaker och få fram härliga smaker. Tillför glazen mot slutet av grillningen. Det här är en läcker glaze som smakar gott till kyckling.

Honey glazeHoney glazeHoney glaze
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 0,5 tsksvartpeppar- malen
  • 4 mskhonung- flytande
  • 3 mskmajsolja
  • 2 mskvit balsamvinäger
  • 1vitlöksklyfta- finhackad
  • 0,51jalapeño- finhackad

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser och koka upp, dra av från värmen och låt svalna.

  2. Förvara glazen i en burk i kylen. Ta fram glazen ett par timmar innan den ska användas, om du har sparat den.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök