Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Hokifilé med tom kha-sås och bönor

Hokifilé med tom kha-sås och bönor
Hokifilé med tom kha-sås och bönor
Hokifilé med tom kha-sås och bönor

Ingredienser

  • 400 ghokifilé- fryst
  • 12paprika- röda (ca 250 g)
  • 1 mskolja
  • 1 burkkokosmjölk- (à 400 ml)
  • 1 påsetom kha kryddmix- Santa Maria, 40g
  • 2 burkarbönor- (à 410 g)

Tillbehör

  • ris- kokt eller bröd

Gör så här

  1. Halvtina eller tina fiskblocket helt. Dela det i lika stora bitar.

  2. Strimla paprikan. Fräs den i oljan på hög värme under omrörning ett par minuter.

  3. Sänk värmen. Tillsätt kokosmjölk och kryddmix. Rör tills kryddmixen löst sig i kokosmjölken.

  4. Lägg fisken i grytan. Låt den sjuda under lock på svag värme, 5-7 minuter. Vänd fiskbitarna efter halva tiden.

  5. Spola bönorna under kallt vatten och låt dem rinna av väl. Låt bönorna puttra med ett par minuter så att de blir genomvarma.

  6. Serveras med kokt ris eller bröd.

Vad tyckte du om receptet?