Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Är dessa smaskiga kycklingben till lunch eller servera dem på brunchbuffén.
Blanda samman hoisinsås, olja, salt, peppar till marinaden i en stor plastpåse. Lägg ner kycklingbenen i marinaden och gnid runt den. Låt kycklingen marinera 2 timmar i kylen.
Picklad gurka: Skiva gurkan tunt på mandolin. Blanda ättiksprit, socker och vatten i en skål. Rör om tills sockret löst sig. Snitta, kärna ur och hacka chilin. Blanda ner gurka och chili i lagen. Låt stå och dra i 10 minuter i kylen.
Ta upp kycklingbenen och lägg dem i en smord ugnsfast form. Ugnstek dem i cirka 40 minuter. Garnera med sesamfrön.
Gör en salladsbädd på tallrikar eller ett stort fat med spenat, ärt- och solroskott, kokta sojabönor, skivad zucchini och rädisor. Lägg kycklingbenen ovanpå. Servera med picklad gurka.
Recept från Mitt kök