Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 10g
Protein: 43g
Kolhydrater: 61g
Hoisinkyckling med pak choi är en snabblagad middag! Färdig hoisinsås och ingefära ger kycklingen både god sötma och lite hetta.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingen i ca 2 x 2 cm stora bitar. Skala och skiva vitlöken. Skala och riv ingefäran.
Stek kycklingen runt om i 1 msk olja med vitlök och ingefära ca 3 min, tills kycklingen är genomstekt. Krydda med 1 tsk salt. Häll hoisinsås och 2 tsk vinäger över kycklingen.
Skär pak soi i mindre bitar och förväll i lättsaltat vatten ca 2 min. Häll av vattnet och blanda ner kålen i kycklingen. Strö över sesamfröna. Servera med ris.