Recept: Anna Wendt
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Högrevsburgare med getost, avokado och soltorkade tomater passar både stora och små. Ställ fram alla tillbehör och låt var och en bygga sin egen burgare precis som de vill ha den.
Blanda färsen med 1 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Forma den till 4 burgare. Pensla med olja och grilla burgarna direkt (över glöden) på båda sidorna tills de har en lätt rosa kärna. Lägg på osten, låt den smälta. Grilla snittytorna på bröden.
Dela och kärna ut avokadorna. Ta ut fruktköttet med hjälp av en sked och mosa det grovt med en gaffel. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Skala löken, skär den i skivor. Grovhacka soltorkade tomater.
Lägg ihop burgarna med sallads-blad, hamburgare, mosad avokado, rödlök och soltorkad tomat. Sätt på locket och njut.
Recept: Anna Wendt