Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gör en cheesecakefyllning och varva med digestivekexsmulor och hjortronsylt. Om man vill kan man sätta in desserten i frysen och sedan servera rätten som en frusen cheesecake. Toppa eventuellt med lättvispad grädde.
Vispa upp grädden och ställ in den i kylen.
Vispa äggulor, socker och vaniljsocker pösigt.
Vispa i Philadelphiaosten, vispa till en slät massa. Vänd i grädden.
Krossa digestivekexen.
Varva cheesecakefyllningen, kexsmulor och hjortronsylt i en stor burk eller i portionsglas. Det går bra att äta cheesecaken direkt eller ställa in i kylen. Man kan även ställa in den i frysen i minst 3–4 timmar och servera den som en frusen cheesecake.
Recept från Mitt kök