Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fläskkarrén får koka med massor av goda smaker, och penslas sedan med en sirapsglaze. Serveras sedan på samma sätt som pulled pork, exempelvis i tortillabröd med goda tillbehör.
Bryn köttet runtom i smör, salta och peppra. Lägg köttet i en gjutjärnsgryta. Skala och dela löken. Häll på ölen, buljongen och tillsätt de övriga ingredienserna. Låt koka upp och sedan sjuda under lock i 6–7 timmar.
Lyft upp köttet och blanda alla ingredienser till glazen. Pensla köttet ett par gånger med glazen. Dra isär köttet med en gaffel.
Ugnsbakad lök: Sätt ugnen på 225 grader. Dela lökarna på mitten och lägg på en plåt. Salta och peppra. Ringla över oljan och sätt in i ugnen i 10–15 minuter tills lökarna blivit mjuka. Vänd dem efter halva tiden. Lägg upp köttet på de ugnsbakade lökarna.
Recept från Mitt kök