Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Krispiga sötpotatischips smaksatta med hickorykrydda. Servera tillsammans med en het aiolidipp gjord med chipotlepasta, tabasco och jalapeñoketchup.
Sötpotatischips: Tvätta och torka sötpotatisen. Skiva den tunt med hjälp av en mandolin. Värm upp oljan i en kastrull till cirka 160-170 grader. Fritera några sötpotatisskivor åt gången, fritera gyllenbruna på båda sidor. Lägg dem på en bit hushållspapper och strö över hickorykrydda eller cajunkrydda.
Het aiolidipp: Blanda ihop alla ingredienser till aiolidippen.
Servering: Lägg chipsen och dippen på ett uppläggningsfat. Garnera med chiliflakes och persilja.
Recept från Mitt kök