Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Mycket vacker med sin mörkrosa färg. Smaken går åt syrliga tranbär. De torkade hibiskusblommorna kan med fördel ligga och dra i socker-lagen i kylen, men sila bort dem vid användning.
Hibiskussirap: Koka upp hibiskusblad, socker och vatten. Låt koka ca 1 minut och sedan kallna.
Skölj limen noga i ljummet vatten och skär den i bitar. Lägg limen i en shaker med myntablad. Tillsätt sirap och muddla. Häll i 1 dl is och skaka kraftigt. Häll upp blandningen i ett högt glas.
Tillsätt kombucha och rör om. Fyll på med is ända till toppen, ca 2 dl. Garnera med mynta och stoppa i ett sugrör.