Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Thai-inspirerande räknudlar med mango, lime, heta räkor och jordnötter. Glasnudelrätten är perfekt när du vill lyxa till det snabbt - rätten är klar på bara 20 minuter.
Tina räkorna enligt anvisning på förpackningen. Låt dem rinna av på hushållspapper.
Tillaga glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Klipp dem i mindre bitar.
Ansa och skär salladslöken i 3 cm långa bitar. Ansa och skär pak soi i stora bitar.
Fräs lök, kål och mango i 1 msk olja i en stekpanna ca 2 min. Blanda i nudlarna.
Stek räkorna i 3 msk olja i en riktigt het stekpanna under omrörning ca 2 min. Häll över fonden och vänd runt.
Blanda ner räkor och nötter i nudlarna. Strö över koriander och servera med limeklyftor.