Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Heta quesadillas

Heta quesadillas kan stekas klara, skäras i trekanter och förvaras i kylen. Värm på en plåt i 200° ca 5 min.

Heta quesadillas
Heta quesadillas
Heta quesadillas
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 450 gcheddarost
  • 2 förptortillabröd- gärna Corn & wheat (8-pack, 20 cm)
  • 1 burkinlagd jalapeño- (200 g)
  • 1 dlrapsolja
  • 2 tskflingsalt

Gör så här

  1. Riv osten och strö den på hälften av tortillabröden. Häll av vätskan från jalapeñon, grovhacka den och strö över bröden. Lägg på ­resterande bröd och tryck till.

  2. Stek bröden i olja ca 1 minut på varje sida, tills osten smält och ytan fått fin färg. Strö över flingsalt och skär i trekanter.

Vad tyckte du om receptet?