Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 35g
Kolhydrater: 24g
På bara 20 minuter är denna matiga, heta fiskburrito färdiglagad!
Skär gösen i 4 portionsbitar eller 8 mindre.
Kärna ur och finhacka chilin. Skala och finhacka vitlöken. Blanda olja och spiskummin.
Skölj salladsbladen. Klyfta den andra limen.
Grilla brödet i en grillpanna på ena sidan. Stek fisken i hälften av spiskumminoljan i en stekpanna 2-3 min på varje sida. Salta.
Servera den varma fisken på burriton med guacamolen (se recept nedan).
Ringla över resten av spiskumminoljan. Pressa över lime.
Foto: Joel Wåreus
_Heta-fiskburritos-med-guacamole