Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Smaksätt räkorna med cajunkrydda, vitlök och några droppar tabasco. Servera med en het och krämig chilimajonnäs.
Heta cajunräkor: Skala och hacka schalottenlöken fint. Skär tomaterna i tärningar. Hacka vitlöken och strimla chilin fint. Strimla salladslöken.
Fräs schalottenlöken i smör eller olja i en gryta. Lägg i tomaterna, vitlöken, chilin och salladslöken. Fräs allt i ett par minuter.
Lägg i räkorna och krydda med cajunkrydda, tabasco och salt. Blanda med riset.
Chilimajonnäs: Rör ihop alla ingredienserna.
Servering: Fräs vitlöken och räkorna med skal i smör eller olja. Garnera grytan med räkorna och servera med chilimajonnäs.
Recept från Mitt kök