Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Skala och skär rotfrukterna i tärningar. Koka upp äppel-juice i en gryta och smaksätt med kycklingfond och sambal oelek.
Lägg ner rötterna och låt de koka upp och sedan sjuda under lock, 10-15 minuter. Känn efter med en sticka att de är mjuka. Skölj av bönorna i en sil. Skölj och skiva purjolöken. Lägg bönor och purjolök i grytan. Låt grytan bli het. Smaka av grytan med eventuellt salt och peppar.
Blanda smulad fetaost med turkisk yoghurt och honung i en skål. Smaka av med salt och peppar. Servera en klick till grytan. Garnera med rosmarin.
Recept från Mitt kök