Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sätt ugnen på 200 grader. Bryn kycklingen runtom i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
Strimla sellerin, skala och skär moroten i små tärningar. Skala och hacka lök och vitlök.
Fräs grönsakerna i olivolja i en gryta utan att det tar färg. Tillsätt tomater, vin, fond och rosmarin. Krydda med salt och peppar.
Lägg i kycklingen och koka upp. Sätt på ett lock och ställ in grytan i mitten av ugnen. Låt ugnskoka cirka 1 1/4 timme. Ös några gånger under tiden. Lyft upp kycklingen ur grytan och håll den varm under folie.
Koka pastan enligt förpackningen. Låt rinna av.
Vänd ner pasta, persilja, vitlök, citronskal och ost i tomatsåsen. Blanda noga. Servera pastan tillsammans med kycklingen.
Recept från Mitt kök