Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Helgrillad ryggbiff som i frankrike


Ta del av denna goda köttbit och upptäck att Frankrike är så mycket mer än sniglar och grodlår!

Helgrillad ryggbiff som i frankrike

Helgrillad ryggbiff som i frankrike

Helgrillad ryggbiff som i frankrike

WOLFGANG KLEINSCHMIDT

Ingredienser

  • 1,6 kgryggbiff

Marinad:

  • 0,5 dlolivolja
  • 1 dlrödvin
  • 3vitlöksklyftor- hackade
  • 1 tsksvartpeppar- malen
  • rosmarin och timjan- några kvistar hackad

Gör så här

  1. Putsa köttet från hinnor och senor. Lägg det i dubbla plastpåsar. Blanda samman ingredienserna till marinaden och häll i. Låt marinera i minst 4 timmar.

  2. Ta upp och stick i en termometer. Lägg på en medelvarm grill och täck med ett lock. Grilla i cirka 45 minuter tills innertemperaturen är 60 grader. Vänd köttet så att alla sidor får fin färg. Slå in i folie och låt vila i 20 minuter. Skär i skivor och servera.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök