Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Hawaii-burgaren bjuder på en smak av 70-talet. Med ananas får du en hamburgare som är både saftig och god.
Skölj salladen och skiva lök, paprika och ost.
Rör ihop majonnäsen med crème fraiche och paprikapulver och smaka av med salt och peppar.
Dela hamburgerbröden och lägg dem på varsin tallrik.
Forma fyra stora hamburgare av nötfärsen. Salta och peppra och stek 3-4 minuter på varje sida.
Lägg hamburgarna på brödet och därefter en rejäl skiva ost, en ring ananas, paprika och lök. Lägg på en klick majonnäs, toppa med sallad och sätt på locket.
Recept från Mitt kök