Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Dessa härligt sega kakor med lite krispiga kanter avnjuts bäst ihop med ett glas iskall mjölk.
Vispa smör, farinsocker och strösocker vitt och pösigt. Tillsätt ägget.
Blanda ihop vetemjöl, kanel, vaniljsocker, bikarbonat och salt. Tillsätt det till äggsmeten och blanda till en jämn smet.
Rör ner morötter, havregryn och valnötter i smeten och låt den stå i kylskåp i minst 1 timme. Sätt ugnen på 175 grader.
Klicka ut degen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 18 min, de ska fortfarande vara lite mjuka när de tas ut.
Klicka ut degen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 18 min, de ska fortfarande vara lite mjuka när de tas ut.