Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Hasselnöts-pannacotta ”Ferrero Rocher”

Hasselnöts-pannacotta ”Ferrero Rocher” behöver bara ha minimalt med arbete men med har hög impfaktor. Krämig och len hasselnötssmak med en lockande tryffelkula i.

Hasselnöts-pannacotta ”Ferrero Rocher”
Hasselnöts-pannacotta ”Ferrero Rocher”
Hasselnöts-pannacotta ”Ferrero Rocher”
Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 5 dlmellangrädde
  • 1 dlhasselnötscrème
  • 2gelatinblad
  • 6 kulorFerrero Rocher

Tillbehör

  • 500 gjordgubbar

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädde och hasselnötscrème under vispning. Lägg i gelatinbladen och låt dem smälta i vätskan under vispning. Låt vätskan svalna.

  2. Häll upp smeten i portionsglas och ställ i kylen ca 1 timme för att stelna. Tryck därefter i en Ferrero Rocher-kula i varje glas. Låt stå i kylen ytterligare ca 3 timmar.

  3. Servera hasselnöts-pannacottan med jordgubbar.

Vad tyckte du om receptet?