Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Hasselnöts-pannacotta ”Ferrero Rocher” behöver bara ha minimalt med arbete men med har hög impfaktor. Krämig och len hasselnötssmak med en lockande tryffelkula i.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädde och hasselnötscrème under vispning. Lägg i gelatinbladen och låt dem smälta i vätskan under vispning. Låt vätskan svalna.
Häll upp smeten i portionsglas och ställ i kylen ca 1 timme för att stelna. Tryck därefter i en Ferrero Rocher-kula i varje glas. Låt stå i kylen ytterligare ca 3 timmar.
Servera hasselnöts-pannacottan med jordgubbar.