Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Hamburgare är saftigt och gott. Har man inte tid att mala själv, köp samma mängd högrevsfärs (ca 25 % fet) och rulla in den i plastfolie enligt nedan.
Skär köttet i 5 cm stora kuber. Blanda väl och sprid ut på en långpanna. Ställ i frysen ca 2 timmar.
Grovmal köttet 1 gång på tjocka skivan. Rulla in färsen i dubbel plastfolie till i en 12 cm lång korv. Förvara i kyl ca 1 timme.
Bloody Marydressing: Rör ihop alla ingredienser.
Dijonmajonnäs: Blanda majonnäsen med senap.
Sätt ugnen på 275° grill. Skär köttrullen i 3 cm tjocka skivor. Krydda med salt och peppar och stek dem krispiga i talg i stekpannan till 70° innertemperatur. Låt vila ca 5 min.
Lägg burgarna på ett ugnssäkert fat och lägg på ostskivorna. Ställ faten högt upp i ugnen, tillaga ca 2 min tills osten smält. Servera med tillbehören.