Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 30g
Protein: 27g
Kolhydrater: 36g
Recept på hamburgare med klassisk dressing. En bra dressing är en viktig ingrediens i det här back-to-basic- receptet. Dressingen på amerikanska hamburgerkedjan Shake Shack är förlaga, fast utan ättiksgurka.
Blanda alla ingredienser till dressingen.
Arbeta färsen med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Dela färsen i fyra bitar. Platta ut till burgare. Skala och skär löken tunt, gärna med mandolin. Skiva tomaterna.
Stek burgarna i 1/2 msk smör 3–4 min på varje sida, tills de fått fin färg. Lägg på ost mot slutet av stektiden och täck med lock.
Servera burgarna i bröd med sallad, tomat, sås och lök och med vitkålssallad vid sidan om.