Perfekt till coleslaw:
Här köper du den bästa mandolinen med keramiskt blad från Kyocera!
395 kr, 339 för prenumerant.
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Dessa hamburgare går snabbt att göra och är populära hos både stora och små.
Sätt ugnen på 250 grader. Skrubba potatisen och halvera den. Lägg den på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över 1 msk olja och strö på 1 tsk salt. Rosta potatisen mitt i ugnen ca 15 min.
Coleslaw: Finstrimla kålen, gärna på mandolin. Kärna ur och tärna äpplet smått. Blanda kål och äpple med yoghurt och smaka av med salt och peppar.
Blanda färsen med 1 tsk salt och peppar. Forma den till fyra stora burgare. Stek dem i 1 msk olja i en stekpanna i 4 min på varje sida.
Värm hamburgerbröden i ugnen ca 2 min. Skiva tomaterna.
Lägg hamburgarna i bröden och toppa med tomater och coleslaw. Servera med den rostade mandeln.
Här köper du den bästa mandolinen med keramiskt blad från Kyocera!
395 kr, 339 för prenumerant.