Recept på klassisk cole slaw hittar du här:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på pulled pork-hamburgare med fläskfilé. Bjud pulled pork som bufférätt med till exempel sötpotatispommes frites, picklad lök, guacamole, tomatsalsa eller gör som vi – satsa på pulled pork-burgare. Lägg då gärna pulled pork och tillbehör i skålar, så var och en kan göra sin egen burgare. Variera tillbehören efter tycke och smak, men vi tycker att cole slaw och saltgurka är godast!
Sätt ugnen på 175°. Gnid in köttet med salt och peppar.
Marinad: Skala och finhacka löken. Skala och riv eller pressa vitlöken. Blanda alla ingredienser i en ugnssäker gryta.
Lägg köttet i grytan och vänd det i marinaden. Lägg på ett lock och sätt grytan i nedre delen av ugnen. Tillaga 2–3 timmar, köttet är färdigt när det går att dra isär. Vänd köttet 3–4 gånger under tillagningstiden. Tillsätt lite vatten om det behövs.
Ta köttet ur ugnen och låt det vila i grytan ca 30 min. Skär det i mindre bitar och dra sedan isär med hjälp av två gafflar.
Servera köttet med såsen i hamburgarebröd tillsammans med cole slaw. Saltgurka och chilisås är gott att servera till.
Recept på klassisk cole slaw hittar du här: