Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Hamburgare med ädelost, päron och valnötter

Högrev är bästa köttet till hamburgare.

Hamburgare med ädelost, päron och valnötter
Hamburgare med ädelost, päron och valnötter
Hamburgare med ädelost, päron och valnötter
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 4hamburgare- à 180 g av grovmalen högrev
  • 200 gädelost- typ roquefort med hög sälta
  • 1päron
  • 1 dlvalnötter- rostade
  • 2 tsktimjan- plockade blad av
  • 4hamburgerbröd

Gör så här

  1. Krydda hamburgarna med salt och peppar och stek eller grilla dem cirka 2 minuter på varje sida se till att de inte blir för tjocka, platta till dem under stekningen.

  2. Fördela osten på hamburgarna då de precis börjar bli klara och låt osten bli lite varm.

  3. Hyvla/skiva päronet tunt och fördel över osten toppa med valnötter och lite timjan.

  4. Lägg burgaren mellan två bröd. Gott!

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök