Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Halstrad rödingsfilé med gräslökssås och en mixad sallad är snabb och fräsch vårmat.
Skär rödingfiléerna i portionsbitar. Salta och peppra. Stek i medelvarm stekpanna med smör, cirka 2 minuter per sida.
Blanda grädde, vin och kycklingfond i en kastrull och koka såsen simmig. Tillsätt smör och smaka av med salt och peppar. Tillsätt fint skuren gräslök.
Skala morot och palsternacka i tunna strimlor och lägg i kallt isvatten 10 minuter. Låt rinna av i en sil. Blanda med bistrosallad eller annan blandad grönsallad.
Recept från Mitt kök