Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Halstrad pilgrimsmussla med salsa på äpple, mynta och jalapeño är en fräsch och lyxig start på middagen. Hittar du skal från pilgrimsmussla i affären är det väldigt vackert att servera i.
Skölj limen noga i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut saften. Skala och finhacka löken. Kärna ur och fintärna äpple. Blanda alla ingredienser med olja. Krydda med salt.
Skär jalapeñon i tunna skivor. Finstrimla mynta och basilika.
Ta bort muskeln som sitter på sidan av musslorna. Stek musslorna hastigt i smör i het stekpanna, ca 1 minut på varje sida. Lägg dem på assietter och strö över flingsalt. Skeda över salsan och strö över jalapeño och örter. Servera genast.