Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Halloumi stroganoff är en god och snabb lakto-ovo-vegetarisk variant på klassikern korv stroganoff. Här är ett recept som älskas av såväl stora som små! Grädden kan du enkelt byta ut mot vegetabiliska alternativ. Servera gärna rätten med kokt ris och en blandsallad.
Media laddas
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skär halloumin i strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn halloumin hastigt runt om.
Tillsätt lök, vitlök och tomatpuré. Stek under omrörning någon minut. Akta så inte osten smälter.
Tillsätt senap, krossade tomater, vatten och grädde. Låt sjuda ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
Servera halloumi stroganoffen med ris och sallad.
Ät och njut!