Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 27g
Protein: 31g
Kolhydrater: 34g
Recept på halloumisallad med rödbetor, linser och kesoröra. En riktigt proteinrik sallad! Servera gärna med surdegsbröd.
Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten ca 25 min.
Koka linserna i rikligt med saltat vatten ca 25 min. Tillsätt edamamebönorna när det återstår 1 minut av koktiden. Häll av i sil och skölj linser och bönor i kallt vatten.
Skölj och skiva tomaterna. Skala och skiva rödlöken tunt.
Kesoröra: Mixa 1 näve rucola (spara resten till servering), honung, vitlök, 2 msk olja och 1 msk vatten. Tillsätt keson. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Blanda linser och bönor med 1 msk olja, 2 msk vinäger och 1 krm salt. Skala och klyfta de kokta rödbetorna.
Tärna halloumin. Stek den frasig på hög värme i 1 msk olja.
Varva linser, bönor, rödbetor, tomat, lök, halloumi och den sparade rucolan. Servera med kesoröran.