Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 23g
Protein: 19g
Kolhydrater: 38g
Halloumiburgare med coleslaw och rostade solrosfrön är en god vegoburgare. I coleslawen används röd spetskål, som är lite sötare och mildare än den vita. Servera med klyftpotatis om du är riktigt hungrig.
Skär och strimla spetskålen tunt, gärna på mandolin. Rosta solrosfröna i het stekpanna. Blanda kål, solrosfrön (spara lite till servering), yoghurt, 1 msk olja, 2 krm salt och 1 krm peppar.
Halvera och grilla löken ca 2 min. Grilla burgarna i 1 msk olja ca 1 minut på varje sida. Fördela sallad på brödens underdelar. Lägg på lök, halloumi och coleslaw. Strö på de sparade solrosfröna. Lägg på brödlocken.