Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Hallonsorbet, savoiardikex och hallon

10 min

Savoiardikex, ett måste i den italienska desserten tiramisu, finns i välsorterade butiker.

Hallonsorbet, savoiardikex och hallon
Hallonsorbet, savoiardikex och hallon
Hallonsorbet, savoiardikex och hallon

Ingredienser

  • 1,5 dlvatten
  • 2 dlhallon- färska eller frysta
  • 8savoiardikex
  • 350 ghallonsorbet
  • 1,5 dlhallonlikör

Gör så här

  1. Blanda likör och vatten. Fördela blandningen i glas eller små skålar.

  2. Fördela hälften av hallonen i likörblandningen.

  3. Lägg en kula sorbet i varje glas och strö resten av hallonen runt om.

  4. Dela kexen på mitten och ställ dem i glasen som på bilden. Servera genast.

Vad tyckte du om receptet?