Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på semifreddo med hallon och pistasch. En enkel och jättegod glass som går bra att förbereda ett par dagar innan den ska serveras. Sätt över plastfilm om den ska sparas i frysen.
Vispa grädden.
Vispa äggulorna och sötströ fluffigt.
Vispa upp äggvitorna till ett skum.
Mixa hallonen med sötströ (spar några till garnering).
Blanda ihop de vispade äggulorna med de mixade hallonen och grädden. Vänd sist i äggvitorna. Häll upp smeten i en form och låt den stå i frysen i minst 5 timmar.
Ta fram formen cirka 10-15 minuter innan den ska ätas.
Strö över hallon och pistaschnötterna.
Recept från Mitt kök