Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Hallonlikör med rosépeppar

Hallonlikör med rosépepparHallonlikör med rosépepparHallonlikör med rosépeppar
THOMAS CARLéN

Ingredienser

  • 250 ghallon
  • 1brännvin special- liten flaska, 35 cl
  • 10rosépepparkorn
  • 1vaniljstång
  • 2 dlvit sirap- ca

Gör så här

  1. Lägg hallonen i en burk med lock. Tillsätt Brännvin special, rosépeppar och snittad vaniljstång. Sätt på lock och skaka burken dåd och då. Låt den stå minst 2-4 dygn.

  2. Sila av bär och kryddor genom en finmaskig sil. Vill du ha extra klar likör filtrera genom kaffefilter. Tillsätt vit sirap och rör om. Smaka av sötman. Häll upp i karaff. Förvara svalt.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök