Sugen på mer småkakor? Varför inte testa dessa
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vem älskar inte klassiska hallongrottor? Birgitta Rasmusson från Hela Sverige bakar delar med sig av sitt smarriga och enkla recept på hallongrottor!
Media laddas
Rör smör och socker smidigt.
Blanda vaniljsocker, bakpulver och mjöl.
Rör ner det i smeten.
Arbeta samman till en deg.
Forma degen till en rulle, ca 20 cm lång.
Skär i 20 bitar.
Rulla dem till kulor och lägg i små pappersformar för kakor. Tryck en fördjupning i varje degkula med mjölat finger. Lägg lite hallonsylt, 1/2-1 tsk, i varje grop.
Grädda i 175 grader ca 18 minuter.
Sugen på mer småkakor? Varför inte testa dessa
Recept från Mitt kök