Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Garnera den här söta cupcaken med rosa kokos. Lägg riven kokos i en plastpåse, droppa i röd karamellfärg och skaka påsen, så får du vackert rosa topping.
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg pappersformar i en muffinsplåt. Har du inte någon muffinsplåt kan du köpa muffinsformar gjorda av lite grövre papper för mer stadga.
Vispa upp honungen och smöret. Vispa i ett ägg i taget.
Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa ihop de torra ingredienserna, yoghurten och mjölken. Fyll en spritspåse med smeten och spritsa i formarna. Lägg i ett par hallon i varje.
Grädda mitt i ugnen i cirka 20 minuter. Låt svalna på ett galler. Gör frostingen under tiden.
Mixa färskosten och honungen.
Vispa ihop smör och hallonpuré med elvisp.
Mixa i lite i taget av smör- och hallonpuréblandningen i färskosten (den kan se lite skuren ut men går ihop i färskosten). Fyll en spritspåse med stjärntyll och spritsa på muffinsen.
Lägg kokosen i en plastpåse, droppa i karamellfärgen och skaka påsen. Strö den rosa kokosen över frostingen.
Recept från Mitt kök