Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Halloncupcakes

Ljuvliga små cupcakes med rosa frosting. Garnera muffinsbakelserna med hallon på toppen.

HalloncupcakesHalloncupcakesHalloncupcakes
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

    Hallonmuffins

    • 5 dlmandelmjöl
    • 1,5 dlkokosmjöl
    • 2 tskbakpulver
    • 0,5 tskvaniljpulver
    • 0,5 dlkokosolja
    • 0,5 dlkokosmjölk
    • 0,5 dlsötströ
    • 2ägg
    • 2 dlhallon

    Frosting

    • 0,5 dlsötströ
    • 50 gsmör- mjukt
    • 300 gphiladelphia
    • 2 mskhallonpuré- mixade och passerade hallon

    Till garnering

    • 12hallon

    Gör så här

    1. Sätt ugnen på 185 grader.

    2. Sätt ut pappersformar i en muffinsplåt (har du inte någon muffinsplåt kan du köpa muffinsformar gjorda av lite grövre papper för mer stadga).

    3. Blanda de torra ingredienserna i en skål.

    4. Vispa ihop kokosoljan, kokosmjölken och sötströ.

    5. Vispa upp äggen och vispa i vätskan och de torra ingredienserna.

    6. Fördela smeten i formarna och tryck i ett par hallon.

    7. Grädda i 20-25 minuter tills de är gyllenbruna. Lyft ur muffinsen ur plåten och låt de svalna på ett galler. Gör frostingen under tiden.

    8. Frosting: Vispa ihop sötströ och smör, tillsätt Philadelphiaosten och vispa till en slät frosting. Vispa i hallonpurén. Fyll i en spritspåse och spritsa på muffinsen.

    9. Garnera med hallon.

    Vad tyckte du om receptet?

    Recept från Mitt kök