Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Cheesecaken kan skäras upp i portionsbitar eller serveras som tårtor. Frysta hallon tinas på en tallrik och pudras med 2 tsk potatismjöl innan de vänds ner i smeten.
Sätt ugnen på 175°. Mixa eller mortla kexen fint. Smält smöret och mixa med kexsmulorna.
Klä en långpanna, 30 x 40 cm, med bakplåtspapper och tryck ut kexsmulorna i pannan. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.
Fyllning: Vispa färskost och socker poröst. Rör i crème fraiche och majsstärkelse. Vispa i äggen och vänd ner hallonen. Häll fyllningen i långpannan.
Grädda i nedre delen av ugnen 30–35 min. Låt svalna, ställ sedan kakan i kylen ca 5 timmar.
Skär cheesecaken i bitar. Toppa med hallon och myntablad. Pudra över florsocker.