Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ljuvlig cheescake som ger en föraning av sommaren. Välj gärna bär i säsong eller garnera tårtan med blandade bär eller frukt.
Mixa kex och pistagenötter, var för sig i en matberedare monterad med en kniv. Blanda dem i en bunke. Tillsätt smöret och blanda ihop. Tryck ut blandningen i en springform, cirka 22 cm i diametern, med bakplåtspapper i formens botten. Låt stelna i kylskåp, gör fyllningen under tiden.
Mixa hallonen och passera dem genom finmaskig sil.
Vispa ihop cream cheese och florsocker i en bunke. Vispa i grädden, cirka 1⁄2 dl i taget.
Rör i hallonpurén och vispa ihop tills allt blandas till en slät rosa kräm.
i kylskåp över natten.
Ta tårtan ur formen och garnera den med bär. Sikta över lite florsocker.
Recept från Mitt kök